Useita tapoja lahjoittaa


Kuukausilahjoitus

Luo toistuva lahjoitus
luottokortilla tai MobilePaylla.

Joukkolahjoitus

Kerää porukalla
yhdessä lahjoitus.

Suora tilisiirto

Lahjoita tilille FI37 8000 1900 4490 27 
viitenumero 9991

MobilePay

Lahjoita MobilePaylla
numeroon 45355

Tekstiviesti 10€ lahjoitus

Tekstaa PELASTA
numeroon 16499

 

PIENIKIN APU AUTTAA KATKAISEMAAN ULKOPUOLISUUDEN KIERTEEN.

Edellisissä Auta ihmistä -kampanjoissa olemme tuoneet esille työttömyyttä, taloudellista ahdinkoa, vanhusten tilannetta ja asunnottomuutta. Tällä kertaa aiheena ovat lapset ja nuoret. Pandemian aikana lasten henkinen ja fyysinen hyvinvointi on ollut vaarassa, kun perheiden toimeentulo on ollut uhattuna ja sosiaaliset kontaktit on rajoitettu minimiin. Mahdollisuudet osallistua harrastustoimintaan ja hankkia välttämättömiä tavaroita on monessa perheessä yhä vaikeampaa. Tämän seurauksena eriarvoisuus lasten ja nuorten välillä sekä ulkopuolisuuden tunne ja yksinäisyys ovat kasvaneet.

Sinun avullasi voimme torjua nuorten ja lasten syrjäytymistä jo ennen kuin ongelmat ovat muuttumassa vakaviksi. Kampanjalla saaduilla lahjoituksilla voidaan antaa taloudellista ja toiminnallista tukea. Nuorta voidaan auttaa vaikkapa harrastusmaksun maksamisessa tai kännykän hankinnassa. Keräyksen turvin voidaan järjestää vapaa-ajan toimintaa kuten ylläpitää kerhoja (askartelu, musiikki, liikunta), järjestää leirejä ja tapahtumia sekä tukea Nummelan lomakodin toimintaa.

Kampanjaan liittyvä filmi ”Yksinäinen tyttö” dramatisoi asiaa konkreettisen yksinjäämisen kautta, mutta sen tarina on myös symbolinen. Vähävaraisen perheen lapsella tai nuorella voi olla eriarvoisuudesta johtuva tunne siitä, ettei kuulu joukkoon.

Radiospotti


Lämmin kiitos kampanjamateriaalien suunnittelusta ja toteutuksesta mm. seuraaville pro bono -yhteistyökumppaneillemme: 
Make it Simple, Dentsu, Otto Production, Left & Right, valokuvaaja Anton Sucksdorff ja ohjaaja Markus Virpiö.

HÄTÄ ON SUOMESSAKIN TODELLISTA.

Lähes 900 000 suomalaista elää köyhyys- ja syrjäytymisriskin alla. Joukossa on perheitä, yksittäisiä ihmisiä, nuoria ja vanhuksia. Heitä kaikkia Auta ihmistä -keräys auttaa. Sekä kampanjan mainosvalokuvat että kampanjan filmi kuvaavat sitä yksinäisyyden tunnetta, mitä ihminen kokee vaikeuksiensa keskellä.

Oletko itse avun tarpeessa?

Hae apua tästä