Jotta kaikilla
olisi joulu

Mikko miettii tulevaa joulunaikaa. Irtisanomisilmoitus työpaikalta kädessä, ja talous jo muutenkin tiukoilla. Lapset Emma ja Leo tulevat joulun ajaksi Mikolle, koska on hänen vuoronsa. Miten tarjota lapsille perinteinen joulu, jotta he voisivat kokea sen mieleenpainuvan tunnelman? Rahat eivät riitä jouluruokiin, saati lahjoihin. Mikko tietää Leon ja Emman toiveet. Mielen valtaa apeus. Kunpa toiveista voisi toteuttaa edes yhden.

Me Pelastusarmeijassa haluamme auttaa Mikkoa ja muita vaikeaan tilanteeseen joutuneita. Haluamme helpottaa niiden tuhansien perheiden elämää, jotka joutuvat kohtaamaan taloudellisia ongelmia. Pelastusarmeijan välittämä lahjakortti tai ruoka-apu voi tuoda joulun Mikonkin perheeseen – mutta se on mahdollista vain lahjoittajien ansiosta.

Sinun lahjoituksesi avulla moni lapsi ja aikuinen voi tänäkin vuonna murehtimisen sijaan kokea joulun iloa. Olemme kiitollisia avustasi Mikon, hänen perheensä ja muiden saman kaltaisessa elämän­tilanteessa olevien puolesta. Pitäkäämme toivon ja ilon liekkiä tänä pimeänä vuodenaikana, raskaan elämän keskellä.

 Kun sinä autat, mekin voimme auttaa.

Lämmin kiitos lahjoituksestasi.

Lahjoita

Tarinan henkilöiden nimet on muutettu ja kuvat ovat esimerkinomaisia.