Jottei yksinhuoltajakaan jää yksin


Hintojen nousu koskettaa erityisesti niitä, jotka joutuvat selviytymään arjesta yksin.

Huoli toimeentulosta on jatkuvaa. Mahdollisuus hankkia välttämättömiä tavaroita, osallistua harrastuksiin tai esimerkiksi kesäleireille on monelle perheelle yhä haastavampaa. Perheiden lapset saattavat syrjäytyä ja nähdä elämän varjoisampana kuin se onkaan.

Sinun avullasi voimme auttaa vähävaraisia lapsiperheitä niin taloudellisen, toiminnallisen kuin henkisen tuen kautta ja samalla torjua syrjäytymisriskiä.

Onni Wiljami Kinnusen luoma kampanjakuva viittaa tunnettuun kuvaan suojelusenkelistä auttamassa lapsia yli vaarallisen sillan. Kampanjakuvassa äiti ohjaa poikaansa sillan yli ja turvaa lastaan parhaansa mukaan.

Auta meitä auttamaan, jottei yksinhuoltajakaan jää yksin. Kiitos avustasi!

Lahjoita tästä

Dramatisoitu "Meistä tuli yksinhuoltajia" -kampanjavideo tuo esille yksinhuoltajan arkea ja haasteita modernissa maailmassa. Muusikko Anssi Kela lähti hyväntekeväisyyshengessä mukaan ja antoi ikonisen 1972 -kappaleen kampanjan käyttöön, filmin tarina rakentuu sen pohjalle.

"Meistä tuli yksinhuoltajia" -radiospotti


Kiitämme lämpimästi mainoskampanjan suunnittelusta ja toteutuksesta koko joukkoa eturivin ammattilaisia, jotka antoivat oman työpanoksensa ilmaiseksi.
Markkinointitoimisto Make it Simple Oy, valokuvaaja Onni Wiljami Kinnunen, tuotantoyhtiö Tonto Helsinki Oy, ohjaajaa Miikka Lommi ja muusikko Anssi Kela.

Kiitämme lämpimästi mainoskampanjan suunnittelusta ja toteutuksesta koko joukkoa eturivin ammattilaisia, jotka antoivat oman työpanoksensa ilmaiseksi. Markkinointitoimisto Make it Simple, valokuuvaja Onni Wiljami Kinnunen, tuotantoyhtiö Tonto Helsinki Oy, ohjaaja Miikka Lommi ja muusikko Anssi Kela.