MobilePay

9090

Tilisiirto

Voit lahjoittaa keräykseen suoraan tilille
FI37 8000 1900 4490 27
viitenumero 9991

Tekstiviesti 10€ lahjoitus

Tekstaa PELASTA
numeroon 16499

 

Kampanja 2018

JOTTEI KUKAAN JÄÄ YKSIN HÄDÄN KESKELLE.

Syrjäytyminen on sitä, että ihminen alkaa ajautua sosiaalisten kontaktien ulkopuolelle. Turvaverkot katoavat alta. Kampanja dramatisoi sitä, kuinka elämän myrskyissä ihminen kokee jäävänsä yksin hädän keskelle. 
Auta ihmistä
. Huono onni voi kohdata kenet tahansa.

 

Auta ihmistä -radiospotti 

HÄTÄ ON SUOMESSAKIN TODELLISTA.

Lähes 900 000 suomalaista elää köyhyys- ja syrjäytymisriskin alla. Joukossa on perheitä, yksittäisiä ihmisiä, nuoria ja vanhuksia. Heitä kaikkia Auta ihmistä -keräys auttaa. Sekä kampanjan mainosvalokuvat että kampanjan filmi kuvaavat sitä yksinäisyyden tunnetta, mitä ihminen kokee vaikeuksiensa keskellä.

Oletko itse avun tarpeessa?

Hae apua tästä

Sata ihmistä - sata tarinaa.

Joka päivä huono onni kohtaa jonkun, jolla vielä eilen oli kaikki hyvin. Syynä voi olla onnettomuus, sairaus, työttömyys, avioero, pahoinpitely, omaisen kuolema - tarinoita on satoja, mutta autettavia on satojatuhansia. Yhden ihmisen epäonni vaikuttaa monesti myös muihin, perheissä erityisesti lapsiin. Näitä kaikkia ihmisiä Auta ihmistä -keräys tukee.

Tarinoita auttamisesta

Kiitos lahjoittajille! 

Vuonna 2018 Auta ihmistä -lahjoituksia tuli n. 1,9 miljoonaa euroa.
Meille on ensiarvoisen tärkeää, että apu menee perille! 
Ja kohtuullisilla kuluilla. (Vain 17%.) 

Taustatietoa

Alla olevasta graafista näet, miten Auta ihmistä -keräykseen kertyneet rahalahjat jaetaan.

KAMPANJA SAA MERKITTÄVÄÄ TUKEA YHTEISTYÖKUMPPANEILTA.

Kampanjaa ovat olleet suunnittelemassa ja toteuttamassa palkitut alan ammattilaiset, jotka antoivat oman työpanoksensa ilmaiseksi. Kampanjan takana ovat markkinointitoimisto Make It Simple Oy, valokuvaaja Onni Wiljami Kinnunen sekä tuotantoyhtiö Otto Production. Filmin on ohjannut Markus Virpiö. Myös ammattiesiintyjiä lähti talkoisiin mukaan. Mm. yksinäistä miestä esittää julistekuvassa Sampo Marjomaa ja filmin pääosassa on näyttelijä Sara Welling.

Myös useat mediat ja asiantuntijatahot ovat jälleen kerran lähteneet mukaan talkoisiin. Näitä ovat mm. Yle, Finnkino, MTV3, Discovery Channel, HBL, Clear Channel ja mediatoimisto Vizeum.

Paljon hyvää tahtoa mukana.

Pelastusarmeija kiittää lämpimästi kaikkia tukijoita, lahjoittajia ja yhteistyökumppaneita, joita ilman kampanja ei olisi ollut mahdollinen

Kiitos kaikille Auta Ihmistä -keräyksen yhteistyökumppaneille! 

Kampanjan 2018 valokuvat Onni Wiljami Kinnunen 

Kampanjan 2017 valokuvat Anton Sucksdorff / Kasmir Häiväoja